Tuomas Komulainen: ”Edessä on varmasti tiukkaa vääntöä”

Kuumien joukkueiden kohtaamiset jatkuvat perjantaina Kajaanissa. Viiden ottelun kuntopuntarin kolmantena oleva Hokki saa vastaansa neljäntenä kuntopuntarissa olevan RoKin.

Perjantain ottelu on joukkueiden kolmas kohtaaminen kuluvalla kaudella. Edelliset kaksi kamppailua syyskuun lopulla päättyivät Hokin voittoihin, ensin Rovaniemellä luvuin 2–3 jatkoajan jälkeen ja perään Kajaanissa lukemin 6–2.

– Edessä on varmasti tiukkaa vääntöä. En muista paljoa niistä edellisistä kohtaamisista, mutta mitä RoKia tiedän, niin vastaan on tulossa hyvin luisteluvoimainen porukka, Hokin hyökkääjä Tuomas Komulainen kertoo.

Komulaiselle RoKi on tuttu seura pidemmältä ajalta. KuKi-kasvatti kiekkoili rovaniemeläisjoukkueen riveissä kausina 2015-2018 ennen saapumistaan Kajaaniin.

– Ihan mukava pelata tuttua joukkuetta vastaan. Siellä on seassa paljon jätkiä, joita tunnen. Mukava päästä niistämään vanhaa seuraa.

Komulainen viilettää huippuvireessä

Edellisessä ottelussa Komulainen oli Hokin tehokkain pelaaja kolmella pisteellään (2+1) yhdessä kolme syöttöpistettä keränneen Christoffer Seppelinin kanssa.

Komulainen on ollut muutenkin kovassa vireessä viime aikoina: 12 edellisessä ottelussa hän on jäänyt tehoitta vain kahdesti ja saldona samalta jaksolta on 5+11.

– Olen saanut pelata hyvien ketjukavereiden kanssa, vierellä on ollut kuumia kavereita niin ollut hyvä pelata. Tietenkin nyt kun on saanut itseluottamusta, niin siitä pidetään kiinni.

KalPa-puolustaja Valtteri Parikka nähdään Hokissa alustavasti seuraavat neljä ottelua. Jyri Junnilan sopimus jatkuu ottelukohtaisena.

Sairastuvalta Hokki saa takaisin kehiin Risto Mattilan, Jarkko Harjulan ja Antti Palojärven. Näin ollen Hokin sairastupa on tällä hetkellä tyhjä.

– Nyt kun tuo Harjulakin tulee takaisin, niin pitää sillekin antaa muutama paikka, että sekin saa maaleja tehtyä, Komulainen veistelee.

 

Hokki–RoKi perjantaina 3.1. Kajaanin jäähallissa klo 18.30. Ennakkolipunmyynti netissä ja arkisin Hokki-toimistolla klo 10–15. Jäähallin lippuluukku aukeaa tunti ennen ottelua.