Tuomas Komulainen: ”Joukkue on täynnä kiukkua ja kaikki ladataan huomenna jäälle”

Hokin ja KOOVEEn välisestä karsintasarjasta ei ole tapahtumia puuttunut. Hokki on sarjassa selkä seinää vasten, kun joukkueet kohtaavat lauantaina Kajaanissa.

Hokki kärsi torstaina katkeran tappion Hakametsässä. Miten ottelu on käsitelty joukkueessa, Hokin hyökkääjä Tuomas Komulainen?

– Loppu oli harmittava. Mielestämme olisimme ansainneet tasoitusmaalin, mutta tuomaristo oli eri mieltä. Olemme nyt selkä seinää vasten, mutta käännämme hylätyn maalin meille voimavaraksi.

KOOVEE johtaa ottelusarjaa voitoin 3–0. Miten joukkueessa on suhtauduttu tilanteeseen?

– Ottelusarjan voittoon vaaditaan neljä voittoa, eikä kummallakaan joukkueella sitä ole. Mikään ei ole mahdotonta.

– Joukkue on täynnä kiukkua ja kaikki ladataan huomenna jäälle. Tärkeintä on saada itsestä paras irti ja kun kaikki antavat kaikkensa jäälle, voimme katsoa toisia kopissa silmiin ja sanoa, että teimme kaikkemme.

Tuomas Komulaisen mukaan Hokin peli on ollut nousujohteista. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Usein puhutaan, että ottelusarjan voittaa se joukkue, joka parantaa peliään enemmän sarjan edetessä. Hokin käyrä ottelusarjassa on ollut nousujohteinen, eikö vain?

– Kyllä. Ensimmäisen pelin avauserä oli meiltä katastrofaalinen, mutta siitä eteenpäin olemme olleet paremmin ja paremmin mukana sarjassa. Viime peli oli meiltä ottelusarjan paras.

Mitä lauantain pelin voittaminen vaatii Hokilta?

– Vastassa on hyvä joukkue ja voittaminen vaatii täydellistä onnistumista koko joukkueelta. Jos saamme hyvän draivin ja flow-tilan päälle, meillä on täysi mahdollisuus päästä kentällä hallitsevaksi osapuoleksi ja voittaa ottelu.

Mitä odotat kotiyleisöltä?

– Paljon ääntä ja tunnelmaa! Harvoin pelaaja pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä karsintaotteluja. Varmasti huomenna joka jätkällä on hieno fiilis pelata.

 

4. karsintaottelu Hokki–KOOVEE lauantaina 30.3. Kajaanin jäähallissa klo 17.00. Ennakkolipunmyynti Hokin toimistolla klo 10–14. Jäähallin lippuluukku aukeaa klo 16.00.