Turunen jatkaa Hokin kakkosvalmentajana

Päättyneellä kaudella Mestis-pronssille luotsannut kaksikko Jari Laukkanen-Antti Turunen jatkaa linnapaitojen peräsimessä myös ensi kaudella. Aiemmin jatkosopimuksen tehneen Laukkasen lisäksi myös Antti Turunen jatkaa Hokin valmennustiimissä. Turusen sopimus on yksivuotinen.

Kajaanin Hokki jatkaa myös ensi kaudella samalla valmennuskaksikolla. Päävalmentaja Jari Laukkanen teki jatkosopimuksen linnapaitojen kanssa jo tammikuussa, jonka lisäksi myös kakkosvalmentaja Antti Turunen on tehnyt jatkosopimuksen Hokin kanssa.

Turunen työskentelee tulevalla kaudella myös Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian yhtenä lajivalmentajista.

– On tärkeää saada jatkuvuutta valmennuspuolelle. Antti on tehnyt loistavaa työtä kakkosvalmentajana. Etenkin fysiikkapuolella moni pelaaja meni viime kaudella paljon eteenpäin, josta iso kiitos kuuluu Antille, Hokin pelaajakoordinaattori Joonas Karjalainen iloitsee.

Päättyneellä kaudella 29-vuotias Turunen toimi myös Suomen kiekkohistorian pisimmässä ottelussa päävalmentajana, kun Hokki-käskijä Laukkanen sairastui ottelun alla ja Turunen luotsasi linnapaitoja lopulta 151.31 minuuttia kestäneessä ottelussa.

Antti Turunen jatkaa Hokin kakkosvalmentajana.

Antti Turunen jatkaa Hokin kakkosvalmentajana.