Tuukka Smura jatkaa Hokissa

Kajaanin Hokki on solminut Tuukka Smuran kanssa jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2016-2017. 

Kajaanin Hokki on tehnyt jatkosopimuksen joukkueen oman kasvatin Tuukka Smuran kanssa. Smura torjui hopeaan päättyneellä kaudella Hokin maalissa runkosarjassa 21 peliä torjuntaprosentilla 89.22 ja pudotuspeleissä 10 ottelua torjuntaprosentilla 92.88.

— Smura osoitti heti ensimmäisellä kaudellaan Mestiksessä pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla ja antamaan joukkueelle mahdollisuuden pelata voitosta joka ilta. Kevään ikävät sairastelut jättivät varmasti hänelle nälkää harjoitella entistä laadukkaammin ensi kautta silmälläpitäen, arvioi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Kajaanilaislähtöisen maalivahdin sopimuksen myötä Hokilla on tulevalle kaudelle kasassa sopimukset kahden maalivahdin kanssa, kun myös Sami Väliharju jatkaa linnapaidassa ensi kaudelle.

— Smuran jatkosopimuksen myötä saimme ensi kauden maalivahtitilanteen selväksi heti toukokuun alussa, joka on erittäin positiivinen asia. Sekä Smura että Väliharju saivat positiivisia kokemuksia Mestiksen finaalipeleistä asti tänä keväänä ja se on sellaista kokemusta, jota ei ihan jokaiselta tämän sarjan maalivahdin selkärepusta löydy, jatkaa Laukkanen.

Tuukka Smura torjuu Hokin maalilla myös ensi kaudella.

Tuukka Smura torjuu Hokin maalilla myös ensi kaudella.