Ulkojäiltä erilaista tunnetta hakenut Hokki valmiina viikonlopun koviin kamppailuihin

Kajaanin Hokilla on edessään kahden kivikovan ottelun viikonloppu. Perjantaina joukkue matkaa Joensuuhun Kiekko-Poikien vieraaksi ja lauantaina Kajaaniin saapuu sarjakakkonen Imatran Ketterä.

Viikonlopun otteluita ennen Hokki otti vaihtelua normaaliin harjoitteluun suorittamalla aamuharjoitukset ulkojäillä.

Hokin päävalmentaja Niko Eronen mukaan ulkojääharjoittelulla haettiin toisenlaista fiilistä viikonloppuun.

– Saatiin nautittua hienosta keväisestä kelistä joukkueena ja vedettyä harjoitukset sopivan totisena sekä sopivan hauskana. On aina kiva seurata, kun porukka menee hymyssä suin ja kaikilla on hauskaa, Eronen muotoilee.

– Oli hyvä pieni piristys tähän loppuviikkoon ennen kovaa viikonloppua.

Tavoitteena tulosten kääntö positiiviseksi

Hokki tulee otteluihin allaan kaksi kirvelevää tappiota. Iisalmen Peli-Karhut vei voiton kotonaan jatkoajan jälkeen luvuin 5–4 ja KeuPa HT haki pisteet Kajaanista luvuin 1–3.

Päävalmentaja painottaa, ettei joukkueen vireessä ole suurempaa vikaa, mutta tulokset pitää pystyä kääntämään positiiviseksi.

– Viime viikonlopun kahdessa ottelussa meillä oli riittävästi laatua pisteisiin. IPK:ta vastaan teimme hyvin maaleja, mutta pieni huolimattomuus maksoi pisteitä. KeuPa-pelissä tehokkuus ei ollut sitä, mitä haluaisimme. Siihen olemme paneutuneet tämän viikon aikana, Hokki-luotsi kertoo.

Perjantain ottelussa vastaan tuleva Kiekko-Pojat on pelannut tauon jälkeen vain kaksi ottelua ja edeltävä joukkueen kamppailu käytiin 13. helmikuuta. Silloin Kiekko-Pojat kaatoi Kokkolan Hermeksen kotonaan lukemin 3–2.

Eronen ei näe joukkueiden pelituntuman tuovan etua kumpaankaan suuntaan.

– En lähtisi laittamaan mitään tuntuman piikkiin. He ovat huilanneet ja pääsevät terveenä otteluun. En näe minkään tuntuman puutteen tuovan suurta hyötyä meidän kannalta.

VIIKON OTTELUT:

Pe 5.3. klo 18.30 JoKP–Hokki
La 6.3. klo 17.00 Hokki–Ketterä