Vahva alku sarjakauteen sai hymyn huulille pukukopissa – ”Kopissa on mukava pössis”

Kajaanin Hokki palasi Mestikseen kovalla ryminällä: kahden avauspelin saldona oli 5 sarjapistettä. Hokki on sarjassa kolmantena.

Perjantain jatkoaikavoiton jatkoksi Hokki murskasi lauantaina RoKin 6–2.

– Hyvä startti meiltä alkukauteen. Teimme hyvin töitä joukkueena ja paransimme paljon perjantain pelistä. Pelaaminen on nyt kokonaisuudessaan ihan hyvällä mallilla, Hokin hyökkääjä Riku Korhonen arvioi.

– Parissa kohtaa meillä oli vähän ylihyökkäämistä ja kaveri sai ylivoimahyökkäyksiä. Lisäksi oman pään pelaamista pitää parantaa, hän listaa kehityskohteita.

Riku Korhonen tuuletti Hokin 3–0-maalia. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Hyvä joukkuehenki tulosten takana

Korhosen mukaan Hokissa on tänä vuonna poikkeuksellisen hyvä joukkuehenki.

– Meillä on helvetin hyvä joukkuehenki ja kopissa on mukava pössis. Täällä on aika paljon toisilleen entuudestaan tuttuja kavereita ja uusien pelaajien kanssa olen tullut heti alusta asti hyvin juttuun.

– Meillä kaikki voivat tulla hallille omana itsenään, Korhonen kuvailee.

Korhonen nakutti lauantaina tehot 1+1. Hänen viimeistelemä 3–0-maali jäi ottelun voittomaaliksi.

– Tänään oli myös omalta osalta ihan hyvä peli. Viime kausi IPK:ssa opetti minulle, että vaikka välillä on vaikeaa, niin joka peliin pitää tsempata. Hyvän ja huonon pelin ero pitää olla mahdollisimman pieni, Korhonen tietää.

Huippuhetket

 

PS. Eilisessä pelissä ilmeni ongelmia lipunmyynnissä ja pahoittelut kaikille kohtuuttoman pitkään lippuansa odottaneille. Myös kiireellinen aikataulu jäähalliremontin kanssa aiheutti haasteita, mutta epäkohdat on tunnistettu ja ne pyritään saattamaan kuntoon ensi viikolla uuden lipputoimittajan kanssa.

Jatkossa suosittelemme asiakkaita ostamaan lippunsa ennakkoon, jotta vastaavilta jonotuksilta vältytään.