Viikkokatsaus 2/2019 – Uusi vuosi, vanha vire

Viime viikonlopun tulokset:

La 5.1. klo 17.00 Hokki–FPS 4–3
Su 6.1. klo 16.00 Hokki–Titaanit 4–3 VL

Kolme nostoa:

1. Hokki ei luovuta. Viikonlopun molemmat ottelut noudattivat samaa kaavaa: vierasjoukkue johti suurimman osan ottelusta, mutta Hokki tuli takaa pisteisiin kiinni.

2. Isot pisteet kärkiottelusta. Hokki nousi lauantaina FPS-ottelussa kolmen maalin takaa johtoon ja piti täyden pistepotin Kajaanissa. Viikonlopun jälkeen Hokin sarjajohto on jo 12 pistettä ottelun vähemmän pelanneisiin forssalaisiin.

3. Venyykö voittoputki 20 voiton mittaiseksi? Tulevana lauantaina Hokilla on mahdollisuus jatkaa voittoputkea jo 20 ottelun mittaiseksi. Edessä on kuitenkin kova haaste, sillä vastustajana oleva Riemu on voittanut viisi edellistä ottelua puhtaasti maalierolla 28—8.

Niirasen nostot:

– Emme ole syksyn aikana pelanneet neljällä kentällisellä. Sen pelaamisen rytmin hakemisessa kesti molemmissa otteluissa kolmanteen erään, että rytmi löytyi kunnolla.

– Tämä on hyvin tasainen sarja sarjataulukkoa katsomatta. Jokaisessa pelissä täytyy pystyä parhaaseen. Viime viikonloppuna molemmat vastustajat pelasivat hyvin, eikä tässä sarjassa ole ilmaisia pisteitä.

– Meillä on käynnissä kova ja hyvä treeniviikko, jonka aikana teemme paljon töitä, jota emme voi tehdä ensi viikolla yhtä paljoa keskiviikon ottelun takia. Tulevana viikonloppuna vastassa on kaksi erittäin hyvin hyökkäävää joukkuetta, joilla molemmilla on isot panokset pelissä. Riemu kamppailee paikasta pudotuspeleihin ja Pyry hakee kotietua.

Loukkaantumistilanne viikko 2:

Tuomas Komulainen (päivä kerrallaan)
Jimi Nylund (päivä kerrallaan)
Jussi Vikholm (paluun ajankohta avoin)

Lisäksi joukkueen valmentaja Pasi Häkkinen on seuraavat kaksi viikkoa Kiinan U20-maajoukkueen mukana Reykjavikissa.

Tulevat ottelut:

La 12.1. klo 17.00 Hokki–Riemu
Su 13.1. klo 16.00 Hokki–Pyry