Viikkokatsaus 3/2019 – Hienosäätöä kevättä varten

Viime viikonlopun tulokset:

La 12.1. klo 17.00 Hokki–Riemu 6–3
Su 13.1. klo 16.00 Hokki–Pyry 2–4

Kolme nostoa:

1. Kaikki päättyy aikanaan. 20 ottelua ja lähes kolme kuukautta kestänyt Hokin voittoputki tuli päätökseen sunnuntaina, kun Pyry vei kolme pistettä mukaansa Nokialle luvuin 2–4.

2. Mikä kotietu? Hokin ja Pyryn keskinäisissä ei kotiedusta ole voinut puhua. Kahden kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet kuudesti. Noista otteluista kotijoukkueet ovat saaneet vain yhden pisteen.

3. Päätösviikko. Hokin runkosarja päättyy kotiotteluihin JHT:ta ja Raahe-Kiekkoa vastaan. Saako Hokki käynnistettyä toisen voittoputken heidän kustannuksellaan?

Niirasen nostot:

– Viikonlopun molemmissa otteluissa oli hyvä taso. Me pelasimme hyvin ja vastustajat oli hyviä, kaikin puolin nähtiin hyvää Suomi-sarjan lätkää kaikilta.

– Pyry-tappiosta saimme muistutuksen vaatimustasosta. Saimme hyvää opetusta siitä, mitä vaaditaan voittamiseen kevään ratkaisevissa peleissä.

– Kokoonpanoja hiotaan, nyt kun vielä voimme kokeilla erilaisia ketjuja. Vaihtoehtoja täytyy olla ketjuissa kevättä ajatellen, tiedämme miten nykyiset koostumukset toimivat ja haluamme nähdä miten muunlaiset toimii. Myös pakistossa haetaan pakkipareja kevättä varten.

Loukkaantumistilanne viikko 3:

Niko Saarenpää (päivä kerrallaan)
Jussi Vikholm (paluun ajankohta avoin)

Tulevat ottelut:

Ke 16.1. klo 18.30 Hokki–JHT
La 19.1. klo 17.00 Hokki–RaaheK