Viikkokatsaus 4/2019 – Lataus löytyy itsestään

Viime viikon tulokset:

Ke 16.1. klo 18.30 Hokki–JHT 8–5
La 19.1. klo 17.00 Hokki–RaaheK 5–1

Kolme nostoa:

1. Hyvistä asemista jatkosarjaan. Hokki pääsee lähtemään Suomi-sarjan ylempään jatkosarjaan erinomaisista asemista. Joukkueen ja toiseksi sijoittuneen Nokian Pyryn ero taulukossa on 11 pistettä jatkosarjan alkaessa.

2. 80 pistettä rikki. 32 ottelua runkosarjassa toi kajaanilaisille yhteensä 80 pistettä, eli pisteitä tuli hurjalla 2.5 pisteen keskiarvolla. Vertailun vuoksi viime kaudella vain kaksi joukkuetta ylitti 80 pisteen potin 40 pelin aikana.

3. Vain huippupelejä jäljellä. Ennen pudotuspelien alkua Kajaanissa pelataan vielä neljä ottelua. Vastassa on Suomi-sarjan ehdoton eliitti, sillä vastustajina ovat Pyry (runkosarjan 2.), Kiekko-Espoo (3.), Hunters (4.) ja D-Kiekko (7.).

Niirasen nostot:

– Runkosarja loppui ja joukkueesta on aistinut sen, että olemme jo odottaneet jatkosarjaa. Sen odottaminen on näkynyt välillä meidän tekemisessä ja peleissä.

– Nyt alkaa kovat pelit, eikä niihin tarvitse erikseen motivoitua. Pääsemme tarttumaan paremmin pelillisiin asioihin kiinni, kun vastassa on vain kovia vastustajia.

– Lauantaina lähdemme pitkästä aikaa vieraskentälle. Kalajoella on tulossa todella kova vieraspeli.

Loukkaantumistilanne viikko 4:

Jussi Vikholm (paluun ajankohta avoin)
Jimi Nylund (viikko kerrallaan)
Eetu Martikainen (päivä kerrallaan)

Tuleva ottelu:

La 26.1. klo 17.00 JHT–Hokki