Viikkokatsaus 41/2018 – Juhlahumua

VIIME VIIKONLOPUN TULOKSET:

Pe 05.10. klo 18.30 JHT–Hokki 2–6
La 06.10. klo 17.00 Hokki–K-Espoo 4–3

KOLME NOSTOA:

1. Täysi pistepotti kärkiotteluista. Hokki kohtasi viikonlopun otteluissa sarjan kärkikaksikon, JHT:n ja Kiekko-Espoon. Näistä otteluista Hokki onnistui keräämään itselleen kaikki tarjolla olleet pisteet.

2. Yleisöryntäys. Lauantaiseen huippuotteluun paikan päälle saapui katsomaan huimat 821 katsojaa. Katsojat saivat rahoilleen vastinetta, kun Hokki väänsi nimivahvasta Kiekko-Espoosta komean 4–3-voiton.

3. Juhlahumua. Tulevana viikonloppuna Hokki juhlistaa 50-vuotista taivaltaan. Perjantaina järjestetään Hokki-gaala Scandic Kajanuksessa ja lauantaina tarjolla on ilmaispeli Karhu HT:ta vastaan.

NIIRASEN NOPEAT:

– Todella vahva puolustustaistelu ensimmäisessä erässä Kalajoella. Otimme neljä jäähyä, mutta taistelimme loistavasti niiden läpi päästämättä maaliakaan.

– Sen Kalajoen ensimmäisen erän taistelun jälkeen hyökkäyspelaaminen aukesi ja oli todella hyvää Kiekko-Espootakin vastaan.

– Keskittyminen olennaiseen tulevan viikonlopun aikana. Vaikka ympärillä on juhlia, pitää kaukalossa puolustaa nöyrästi ja pitää peli tasapainossa.

Hokki pääsi juhlimaan täyttä pistepottia kärkiotteluissa. (Kuva: Tuomas Juntunen)

TULEVAT OTTELUT:

La 13.10. klo 17.00 Hokki–Karhu HT (juhlaottelu, vapaa pääsy!)
Su 14.10. klo 18.15 D-Kiekko–Hokki

LOUKKAANTUMISTILANNE VIIKKO 41:

Teemu Kemppainen (sairas)
Jesse Niskanen (viikko kerrallaan)
Jimi Nylund (päivä kerrallaan)
Markus Still (3-4 viikkoa)
Jussi Vikholm (paluun ajankohta avoin)

Poissaolojen tarkempia syitä emme voi julkaista pelaajien yksityisyyden suojan vuoksi.