Viikkokatsaus 43/2018 – välillä kotonakin

Viime viikonlopun tulokset:

La 20.10. klo 16.00 Hunters–Hokki 4–3
Su 21.10. klo 17.00 Titaanit–Hokki 4–5

Kolme nostoa:

1. Reissua reissun perään. Hokin alkukauden kymmenestä ottelusta joukkue on pelannut seitsemän vieraskaukalossa. Samaa on luvassa vielä lähiaikoina: lauantain kotiottelun jälkeen seuraavat neljä peliä pelataan vieraissa.

2. Kapealta kokoonpanolta hyvä taistelu. Viikonlopun kahdessa ottelussa Hokki väänsi kolmella hyökkäysketjulla. Väsynyt joukkue onnistui kampeamaan itselleen täydet pisteet Kotkasta 5–4-vierasvoitolla ja oli lähellä pisteitä myös Huntersin vieraana.

3. Säilyykö kotitaika? Hokki on pelannut kotikaukalossaan kolme ottelua ja poistunut joka kerta täyden pistepotin kanssa. Lauantaina tätä putkea yrittää rikkoa Järvenpään Haukat.

Häkkisen huomiot:

– Hunters-ottelu oli meiltä hyvä, mutta hyvistä paikoista emme saaneet maaleja ja vastustaja osui paremmin omistaan. Sunnuntain peli taas oli hyvä taistelu vajaamiehisenä ja tärkeintä oli kolmen pisteen saaminen.

– Tämän viikon ajan pidämme yllä jäätuntumaa ja fysiikkaa sillä ajatuksella, että kaikki energiavarastot ovat täynnä viikonloppuna.

– Haukkoja vastaan kotona täytyy olla henkisesti ja fyysisesti valmiina. Sunnuntain S-Kiekko-ottelusta tulee varmasti samanlainen kamppailumatsi kuin sunnuntain Titaanit-ottelu oli.

Jesse Niskasen paluu kokoonpanoon lähestyy. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Tulevat ottelut:

La 27.10. klo 19.00 Hokki–Haukat
Su 28.10. klo 17.00 S-Kiekko–Hokki

Loukkaantumistilanne viikko 43:

Teemu Kemppainen (kuukausi)
Henri Kyllönen (viikko kerrallaan)
Jesse Niskanen (päivä kerrallaan)
Markus Still (1–2 viikkoa)
Jussi Vikholm (paluun ajankohta avoin)

Lisäksi Jesperi Viikilä sai pelirangaistuksen ottelussa Titaaneja vastaan. Tilanteesta ei tuomittu lisärangaistusta, mutta Viikilä on sivussa Haukat-ottelusta kymppitilin täyttymisen takia.