Viikkokatsaus 46/2018 – Kärkikamppailu Kajaanissa

Viime viikon tulokset:

Ke 07.11. klo 18.30 RaaheK–Hokki 3–6
La 10.11. klo 17.00 Hokki–HC Giants 9–2
Su 11.11. klo 15.00 Hokki–S-Kiekko 5–2

Kolme nostoa:

1. Sarjakärki. Hokin kahdeksan ottelun voittoputki on siivittänyt kajaanilaisjoukkueen jo 40 pisteen pottiin. Tällä saldolla joukkue on sarjan kärkipaikalla.

2. Kotiaskista ei viedä pisteitä. Hokin alkukauden kotiotteluiden saldo on hieno: 6 ottelua, 6 voittoa. Yksikään vierasjoukkue ei ole vienyt Kajaanista yhtään sarjapistettä.

3. Kärkiottelu. Lauantaina Hokki saa vastaansa Porvoon Huntersin. Ottelussa vastakkain ovat sarjan kahta kärkisijaa hallussa pitävät joukkueet, joten Kajaanissa nähdään todellinen Suomi-sarjan huippuottelu.

Häkkisen huomiot:

– Takana on iso kuuden pisteen viikonloppu. Äijiä putosi kokoonpanossa ja sunnuntaina taistelimme pisteet ohuella ryhmällä. Kapealla pelatessa olemme oppineet, mitä välillä vaaditaan voittamiseen: pitää ottaa mustelmia ja pelata taistelun kautta joukkueelle ja vierustoverille.

– Saimme armeijassa olevat pelaajat ja pari loukkaantunutta takaisin harjoituksiin. Olemme päässeet nyt harjoittelemaan ensimmäistä kertaa pariin viikkoon neljällä kentällä.

– Lauantaina edessä on hieno peli. Hunters on sarjan kärkiporukkaa ja hieno haaste meille, näemme siinä missä sarjan kärki makaa. Sunnuntain peli on todella myöhään, joten palautumisaikaa on. Ajatuksen pitää olla kunnossa Riemua vastaan.

Loukkaantumistilanne viikko 46:

Teemu Kemppainen (2-3 viikkoa)
Tommi Klemetti (päivä kerrallaan)
Tuomas Komulainen (4 viikkoa)
Jussi Vikholm (viikko kerrallaan)

Lisäksi Miko Kilpeläisen kymppitili tuli täyteen A-junioreiden ottelussa. Hän on pelikiellossa lauantaina.

Tulevat ottelut:

La 17.11. klo 17.00 Hokki–Hunters
Su 18.11. klo 18.45 Riemu–Hokki

Lauantain Hunters-peliin ilmainen sisäänpääsy opiskelijakortilla!