Viikkokatsaus 48/2018 – Revanssi Laserista?

Viime viikonlopun tulos:

La 24.11. klo 16.00 Muik Hockey–Hokki 0–12

Kolme nostoa:

1. Sata rikki. Hokki rikkoi lauantaina sadan maalin rajan. Hokki on nyt tehnyt 20 ottelussa yhteensä 110 maalia. Hokin lisäksi vain Nokian Pyry on onnistunut puhkomaan sadan maalin rajapyykin. Pyryllä osumia on 107 kappaletta.

2. Teemapelit. Perjantain Laser HT-ottelua vietetään nuorisoteemalla ja kaukalossa nähdään ennen ottelua kaikki Hokin juniorijoukkueet. Lauantaina ohjelmaa on sen sijaan luvassa ottelun jälkeen, kun Onnelassa vietetään Lätkäiltaa.

3. Tuttuja kylässä. Perjantain vastustajan, Laser HT:n, riveissä on reilusti Hokissa pelanneita pelaajia. Sami Väliharju, Ville Rajala, Harri Pälve, Janne Pälve, Toni Koskinen ja Ville Vittaniemi ovat pelanneet Hokin edustuksessa. Lisäksi Osman Akbaba, Aleksi Alamäki, Tuukka Rantamölö ja Joonas Jakola ovat edustaneet Hokin A-nuoria.

Häkkisen huomiot:

– Pelasimme fiksusti, jämäkästi ja ammattimaisesti Uudessakaarlepyyssä ja saimme sillä esityksellä mukaan kolme pistettä.

– Hävisimme Laserille sarjan avauskierroksella, joten nyt on ehdottomasti revanssin paikka. Heillä on paljon tuttuja pelaajia, joka tuo varmasti otteluun tiettyä hegemoniaa ja tunnetta.

– Tällä viikolla olemme treenanneet taas neljällä kentällisellä ja olemme päässeet käymään läpi asioita viisikkopelaamisessa. Toivottavasti se näkyy selkeämpänä ja parempana pelaamisena omassa päädyssä.

Loukkaantumistilanne viikko 48:

Jarkko Heikkinen (päivä kerrallaan)
Tuomas Komulainen (2 viikkoa)
Jussi Vikholm (viikko kerrallaan)

Teemu Kemppainen on palannut normaalisti joukkueen harjoituksiin.

Tulevat ottelut:

Pe 30.11. klo 18.30 Hokki–Laser HT
La 01.12. klo 17.00 Hokki–Muik Hockey