Viikkokatsaus 49/2018 – Tekemisen tasoa halutaan ylöspäin

Viime viikonlopun tulokset:

Pe 30.11. klo 18.30 Hokki–Laser HT 6–5 VL
La 01.12. klo 17.00 Hokki–Muik Hockey 5–4

Kolme nostoa:

1. Nihkeää, mutta voitokasta. Hokki ei esittänyt viikonlopun kahdessa ottelussa parastaan, mutta joukkue tienasi siitä huolimatta viisi tärkeää sarjapistettä.

2. Myös A-junnuilla viiden pisteen viikonloppu. Hokin A-juniorit nousivat viiden pisteen viikonlopun ansiosta nuorten Mestiksessä säilymisviivan paremmalle puolelle. Moni Hokin pelaaja tahkosi viikonlopun aikana kolme ottelua, ja Markus Still pelasi peräti neljässä ottelussa.

3. Voittamaton HCIK. Hokin ja HCIK:n väliset ottelut kahden viimeisen kauden aikana ovat menneet 3–0 HCIK:lle. Hokilla on sunnuntaina takaisinmaksun aikana.

Niirasen nostot:

– Meillä on neljä ottelua ennen joulua ja meidän kaikkien, pelaajien ja valmentajien, pitää nostaa tasoa. Meidän tekeminen on ollut huonoa viime aikoina. Tämän hetkinen tekeminen ei riitä siihen, mitä me haluamme.

– Olemme iloisia siitä, että syksy on ollut hieno ja voittoisa, mutta nyt jokaisen pitää laittaa kaikki likoon parin viikon ajan, niin päästään jouluhuilille.

– Sunnuntaina vastassa on HCIK, jota vastaan pitää pystyä esittämään parasta. Siinä on sellainen joukkue, jota emme ole voittaneet viime tai tänä vuonna kertaakaan.

Loukkaantumistilanne viikko 49:

Jarkko Heikkinen (päivä kerrallaan)
Tuomas Komulainen (viikko kerrallaan)
Jussi Vikholm (päivä kerrallaan)

Jussi Vikholm on ollut jääharjoituksissa mukana, mutta aloittaa pelit todennäköisesti A-junioreissa. Markus Still ei pelaa viikonloppuna armeijakiireiden takia.

Tuleva ottelu:

Su 09.12. klo 16.00 Hokki–HCIK