Viikkokatsaus 50/2018 – Vuoden viimeinen puristus

Viime viikonlopun tulos:

Su 09.12. klo 16.00 Hokki–HCIK 4–1

Kolme nostoa:

1. HCIK-kirous murtui. Viikonlopun ainoassa ottelussa Hokki onnistui kaatamaan HCIK:n tiukan taiston jälkeen 4–1. Ottelusta saadut kolme pistettä olivat Hokin ensimmäiset HCIK:n kustannuksella saadut pisteet.

2. A-juniorien runkosarja päätökseen. Hokin A-junioreilla runkosarjaa on jäljellä kahden ottelun verran. Lauantaina joukkue pelaa Nokialla Pyryä vastaan sunnuntaina edessä on KOOVEE-ottelu Tampereella.

3. Viimeiset ottelut ennen joulua. Hokki vääntää tulevana viikonloppuna kolmen ottelun viikonlopun. Tiukkaan puristukseen päättyy samalla syyskausi ja edessä on joulutauko.

Niirasen nostot:

– Meidän syksy on ollut pitkä ja olemme pelanneet pienellä ryhmällä. A-junioreiden tilanne on meille tärkeä ja annamme sinne pelaajia viikonlopuksi. Loukkaantumistilanne alkaa nyt paranemaan, mutta syksy on ollut vaikea harjoittelun ja pelien kannalta. Valmennuksena odotamme sitä, että pääsemme tammikuun alusta lähtien harjoittelemaan isolla rosterilla, jossa on aitoa kilpailua pelipaikoista.

– Kolme peliä peräkkäin on melkoinen maraton ja fyysinen suoritus. Pään pitää olla jokaisella pelaajalla ja kaikilla meillä mukana tekemisessä.

– Tuleva viikonloppu on tämän vuoden viimeinen puristus ja meillä on kova tavoite, että lähtisimme sarjajohtajana joulutauolle.

Loukkaantumistilanne viikko 50:

Jussi Vikholm (päivä kerrallaan)

Tuomas Komulainen ja Jarkko Heikkinen ovat palanneet harjoituksiin ja ovat käytettävissä viikonlopun otteluissa.

Tulevat ottelut:

Pe 14.12. klo 18.30 HC Giants–Hokki
La 15.12. klo 17.00 K-Espoo–Hokki
Su 16.12. klo 17.20 Haukat–Hokki