Viikkokatsaus 6/2019 – Kuntopuntarin kärjet Kajaanissa

Viime viikon tulos:

La 2.2. klo 17.00 Hokki–D-Kiekko 3–4 JA

Kolme nostoa:

1. Risto Mattilan ilmaveivi. Hokin tehopuolustaja Risto Mattilan huikaiseva ilmaveivi D-Kiekkoa vastaan on kerännyt ansaitsemansa huomion. Sosiaalisessa mediassa videota on katsottu jo pelkästään Hokin kanavilla 75 000 kertaa.

2. Edessä kaksi huippuottelua. Tulevana viikonloppuna Kajaanissa nähdään jälleen Suomi-sarjan huippuotteluja. Sarjakärki Hokki saa vastaansa lauantaina sarjan toisena olevan Kiekko-Espoon ja sunnuntaina Hokki kohtaa kolmantena olevan Nokian Pyryn.

3. Superviikonloppu. Hokki tarjoaa Kiekko-Espoo-otteluun ilmaisen sisäänpääsyn opiskelijahaalarit päällä. Sunnuntaina Pyryä vastaan vuorossa on perhepeli, johon perhelippu maksaa 10 euroa.

Niirasen nostot:

– Ylemmässä jatkosarjassa on erittäin hyvä taso. Jokainen joukkue on äärimmäisen hyvä ja nämä ottelut ovat jokaiselle hyvää valmistautumista pudotuspelejä varten.

– Meillä pitää löytää suoraviivaisuutta ja yksinkertaisuutta pelaamiseen. Sen perustyön, kuten maskin tekemisen ja maalille ajamisen, pitää olla parempaa kun pelit tiukkenevat. Harjoittelemme sitä kovaa, esimerkiksi tänään meillä oli erittäin hyvä kolmen treenin päivä.

– Edessä on kova kahden ottelun kotiviikko, kun vastassa on Kiekko-Espoo ja Nokian Pyry. Koko joukkue odottaa noita otteluita innolla.

Loukkaantumistilanne viikko 6:

Jussi Vikholm (paluun ajankohta avoin)

Tulevat ottelut:

La 9.2. klo 17.00 Hokki–K-Espoo
Su 10.2. klo 16.00 Hokki–Pyry