Viimeinen rutistus ennen joulutaukoa

Sarjassa kuudentena majaileva Kajaanin Hokki pelaa perjantai-iltana viimeisen ottelunsa ennen viikon mittaista joulutaukoa. Linnapaidat isännöivät viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevaa Lempäälän Kisaa. Yhden ottelun vähemmän pelanneet saukkopaidat ovat sarjataulukossa kahdeksan pistettä kajaanilaisia perässä.

Perjantain vääntö on joukkueiden kauden kolmas keskenäinen ottelu. Aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet linnapaitojen voitonjuhliin. Lokakuun puolivälissä pelatussa kotiottelussa Hokki kaatoi LeKin numeroin 4-2 ja vain viikkoa myöhemmin linnapaidat hakivat 1-2-vierasvoiton Lempäälästä.

Keskiviikon kierroksella huilanneet lempääläläiset ovat voittaneet neljästä edellisestä ottelusta vain yhden, kun saukkopaidat kaatoivat viikko sitten SaPKon kotonaan luvuin 2-0. Kovin valoisissa merkeissä ei ole sujunut myöskään Hokin viime ottelut, sillä linnapaidat ovat hävinneet kolme edellistä otteluaan.

Hokin päävalmentajan Petri Mattilan mukaan Hokilla on ottelussa yksi selkeä tavoite.

– Me halutaan päästä takaisin voittojen tielle. Viimeisellä pelillä ennen joulutaukoa on aika iso rooli siihen, mikä maku koko syksystä jää, Mattila toteaa.

Perjantai-illan koitos on linnapaitojen viimeinen ennen joulutaukoa. Hokki-luotsi Mattila uskoo, että viimeinen rutistus löytyy korvien välistä. Linnapaidoilla on edessä huomenna myös yhteinen videopalaveri.

– Katsotaan huomenna videoita joukkueen kanssa. Katsellaan sieltä meidän onnistumisia ja miltä se meidän pelaaminen näyttää. Uskoisin, että se viimeinen rutistus löytyy kuitenkin tuolta korvien välistä. Pyritään ehjään suoritukseen ja sitä kautta voittoon, Mattila linjaa.

Hokin tarkempi kokoonpano selviää pelipäivän aamuna, mutta näillä näkymin keskiviikkona huilanneet Anssi Rantanen, Veli-Antti Leinonen, Miska Humaloja sekä puolitoista kuukautta huilannut Jevgeni Fofanov tekevät paluun kokoonpanoon.

Ottelu alkaa kello 18.30 Kajaanin jäähallissa, tervetuloa!

fofanov_2

Puolitoista kuukautta huilannut Jevgeni Fofanov palannee perjantaina kaukaloon.