Viitostien derby Kajaanissa keskiviikkona

Kajaanin Hokki lähtee jahtaamaan harjoituskauden voittoa numero seitsemän keskiviikkona, kun linnapaidat saavat vastaansa IPK:n. 

Harjoituskautensa tähän asti tappioitta pelannut Kajaanin Hokki lähtee hakemaan seitsemättä peräkkäistä voittoa keskiviikkona IPK:sta. Allaan Hokilla on perjantailta 4–2-voitto Jokipojista. Myös IPK pelasi perjantaina, iisalmelaiset kärsivät maalijuhlassa 6–7-jatkoaikatappion Hermekselle.

Edellinen joukkueiden kohtaaminen pelattiin 19.8 Iisalmessa, jolloin Hokki oli vahvempi lukemin 3–6. Ottelussa Hokin tehomiehenä toimi tehot 3+1 mättänyt Timo Hiltunen.

— Iisalmessa pelattu ottelu oli hyvin vauhdikas. Iisalmen kaukalo ei ole mikään hirveän iso lentokenttä, joka teki pelistä sen tuntuisen, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti kentän molemmissa päissä. Siihen peliin jos peilaa, niin huomenna on erittäin vauhdikas jääkiekko-ottelu luvassa Kajaanissa, arvioi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

Hokin terveystilanne ei ole aivan ihanteellinen ennen IPK-ottelua, sillä joukkueessa kiertää tautia.

— Joukkueessa kiertää tällä hetkellä nuhakuumetta. Nyt useampi A-juniori saa hyvän näytönpaikan, osa heistä on jo tänä syksynä pelannut ja pari tulee uutena tuohon. Siinä on se positiivinen puoli, että edustuksen valmennus saa laajemmin näkemystä noista junioripelaajista, kommentoi Laukkanen.

SONY DSC

Christoffer Seppelin toimii Hokin kapteenina IPK:ta vastaan. (Kuva: Roosa Kurkinen)

 

Hokin kokoonpano IPK-otteluun:

Sami Anttila – Miska Humaloja – Anton Ollikainen
Erno Räisänen – Joni Piipponen – Tuukka Rantamölö
Tommi Klemetti – Oscar Leppänen – Jesse Niskanen
Jarkko Harjula – Juho-Ville Kyllönen – Christoffer Seppelin ”C”

Sakari Turtiainen – Tino Kauppinen
Taneli Siikaluoma – Reko Tornberg
Roni Viirlas – Eetu Martikainen

Sami Väliharju (AM) – Tuukka Smura