Ville Rajala Hokkiin – Kärppä-pelaajat jatkavat

Hokki vahvistaa rivejään loppukaudeksi Ville Rajalalla. Vaihdossa Hermekseen siirtyy Ville Vittaniemi. Kärpistä lainalla olevat pelaajat jatkavat kevään ajan joukkueessa.

Hokista jo useamman kauden aikana tutuksi tullut Ville Rajala palaa Hokki-paitaan. Aiemmin urallaan kolmena eri kautena linnapaidassa yhteensä tehot 21+19=40 iskenyt Rajala tulee Kajaaniin Hermeksestä, jossa Kärppien kasvatti on tehnyt tälle kaudelle tehot 10+16. Kuluvan kauden aikana Rajala on käynyt myös lainalla Vaasan Sportissa kolmen ottelun verran, joissa vyölle kertyi yksi maali. Viime kaudella Rajala oli auttamassa Hermestä nousemaan takaisin Mestikseen, mättäen Suomi-sarjassa 36 ottelun aikana vakuuttavat tehot 30+31=61 ja samalla voittaen sarjan maali- ja pistepörssin. Vastaavasti Hermekseen Hokista siirtyy loppukaudeksi Ville Vittaniemi.

— Rajala on itselleni tuttu pelaaja, yhteistä historiaa meillä on Kärppien A-junioreista, jossa valmensin miestä parinkin kauden verran. Hyvä että saatiin mies joukkueeseen, kun meillä on tuota hyökkääjän tarvetta ollut, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

— Vittaniemelle hyvä siirto ja mahdollisuus, on kuitenkin jäänyt pieneen rooliin tuossa meidän pakistossa. Uskoisin että Vittaniemellä on nyt hyvä paikka näyttää, että hän on Mestis-tason puolustaja.

Hokkia jo pidemmän tovin edustaneet Aku Kestilä, Taneli Siikaluoma ja Sami Anttila jatkavat loppukauden ajan Hokissa. Myös LeKi-ottelussa maalilla loistanut Sami Väliharju jatkaa kajaanilaisjoukkueessa. Anttila ja Väliharju on nimetty kuitenkin nuorten pelaajien listaan ja Kärpät voivat tarvittaessa kutsua heidät liigamiehistöönsä. Aleksi Mäkelä tekee samalla paluunsa Kajaaniin. Kärpissä Mäkelä keräsi 18 ottelun aikana kolme syöttöpistettä.

— Kärppien suuntaan iso kiitos, että näkivät Hokin näille pelaajille parhaaksi paikaksi kehittymiselle myös loppukauden osalta. Väliharjusta myös iso kiitos, kun pystyivät irrottamaan meille maalivahdin, kun siihen oli meillä selkeää tarvetta Lehtosen kauden päätyttyä pari viikkoa sitten, kiitteli Laukkanen.

Ville Rajala palaa Hokki-paitaan.

Ville Rajala palaa Hokki-paitaan.