Voitto Raahessa antoi hyvät asetelmat viikonlopun kotiotteluihin

Kajaanin Hokki porskuttaa tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa. Viikonloppuna edessä on kotiottelut HC Giantsia ja S-Kiekkoa vastaan.

Keskiviikkona Hokki kaatoi vieraissa Raahe-Kiekon 3–6. Samalla ottelu päätti Hokin vierasvoittoisen alkukauden. Hokki on pelannut 15 ottelustaan peräti 11 vieraissa.

Ennen joulua Hokki pelaa vielä kuusi kotiottelua ja viisi vierasottelua.

– Hyvillä mielin mennään kohti tulevaa viikonloppua. Olemme pelanneet vieraissa paljon ja nyt on mukava päästä kotona pelaamaan, Hokin päävalmentaja Jukka Niiranen iloitsee.

Hokki on ennen perjantain kierrosta sarjassa toisena. Matkaa sarjakärki Kiekko-Espooseen on vain yksi piste.

– Olemme pelanneet tuloksellisesti hyvin, vaikka harjoittelu onkin ollut repaleista. Tulokset ovat olleet todella hyviä tähän palaan, varsinkin kun tiesimme syksyn olevan vaikea vieraspelien takia. En itse tuijottele sarjataulukkoa ollenkaan, vaan katson enemmän meidän pelin kehittymistä.

– Odotan itse sitä, että saamme rivit läjään ja pääsemme kunnolla keskittymään harjoitteluun.

Jesse Niskanen palaa Hokin kokoonpanoon. (Kuva: Tuomas Juntunen)

Paakkolalle puhtaat paperit debyytistä

Hokki saa viikonlopun otteluihin takaisin armeijakiireiden takia sivussa olleet pelaajat. Lisäksi Jesse Niskanen palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon.

– Armeijassa olevat pelaajat tulevat suoraan lauantaina peliin, joka on oma haaste meille. Joukkueen kanssa olemme puhuneet, että kun on vähemmän yhteistä jääaikaa ja kokemusta, niin pääkopan ja ajatuksen täytyy olla kunnossa.

16-vuotias Mikko-Matti Paakkola teki keskiviikkona debyytin Suomi-sarjassa. Viikonloppuna hän palaa jälleen A-junioreiden riveihin.

– ”Mikkis” suoriutui ihan hyvin hommasta. Mielestäni hän pelasi ihan rohkeasti, toki peli oli hänelle rikkonainen ylivoimien ja alivoimien takia. Kolmoskenttä hoiti oman ruutunsa hyvin.

– Monesti kun tullaan junioreista miehiin, niin peli on paljon selkeämpää. Jos on taitava kaveri, kuten Mikkis on, niin miesten peleissä pystyy pelaamaan hyvin.

Seuraavat ottelut:

La 10.11. klo 17.00 Hokki–HC Giants
Su 11.11. klo 15.00 Hokki–S-Kiekko

Hokin kotiotteluihin saa jatkossa 2 euron alennuksen Plussa-kortilla. Alennuksen tarjoavat paikalliset K-kauppiaat. Isänpäivän Hokki–S-Kiekko -otteluun pääsee kaksi yhden hinnalla Plussa-korttia näyttämällä.